Mijn Account

Zoeken

De Druïdenwinkel

Aankondigingen

za sept 05 @19:00
Bomenwandeling / Bomenmeditatie

za okt 10 @10:00
Boekenmarkt Ieperman

zo okt 11 @10:00
Boekenmarkt Ieperman

za okt 31 @15:30
Samhain Viering

Kalender

Augustus 2020
M D W D V Z Z
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Wie is online?

We hebben 92 gasten en geen leden online

coronamaatregelen

Hoewel de coronacrisis stuurde onze planning danig in de war stuurde, hopen wij niettemin om onze bijeenkomsten zoveel mogelijk te kunnen laten doorgaan, mits de coronamaatregelen dit toelaten. Wij maken hierbij een topprioriteit van uw en onze veiligheid, en vragen daarom uw aandacht voor de volgende maatregelen die we hiervoor genomen hebben. Wanneer u aan onze bijeenkomst(en) deelneemt, verklaart u zich akkoord met deze maatregelen. Indien u deze maatregelen niet of onvoldoende opvolgt, kan u de toegang tot onze bijeenkomsten ontzegd worden.

Onderstaande informatie kan te allen tijde wijzigen, afhankelijk van de coronamaatregelen die op dat moment gelden. 

Laatste update: 28/07/2020


BEPERKT AANTAL DEELNEMERS

Om social distancing te kunnen garanderen, kunnen maximaal 10 personen aan een bijeenkomst deelnemen (inclusief organisatoren). Bij groepsgesprekken, meditaties, e.d.m. worden stoelen op anderhalve meter van elkaar in een cirkel geplaatst. Enkel deelnemers van hetzelfde gezin mogen hun stoelen dichter bij elkaar zetten.


INSCHRIJVING VERPLICHT

Om ervoor te zorgen dat het maximum aantal deelnemers niet wordt overschreden, en om teleurstellingen te vermijden, is inschrijven voor onze bijeenkomsten VERPLICHT!
Inschrijven kan in de meeste gevallen uiterlijk een maand op voorhand, of pas nadat de voorgaanse bijeenkomst reeds voorbij is. Wij kondigen de opening van de inschrijvingen telkens aan via onze nieuwsbrief.

Inschrijven gebeurt uitsluitend via onze website, als volgt:

- Ga naar https://nervii.druidcircle.org/ 
- Klik op "agenda" en vervolgens op de bijeenkomst waarvoor u zich wenst in te schrijven
- Klik onderaan op "Reservatie boeken"
- Kies het soort reservatieticket: u kan kiezen om met uw reservatie meteen uw deelnameprijs online te betalen, of uw deelnameprijs pas tijdens de bijeenkomst zelf cash te betalen.
- Duid aan voor hoeveel mensen u wenst te reserveren
- Bevestig uw keuze, en geef vervolgens de gegevens op van elke deelnemer voor wie u reserveert (naam, email, telefoonnummer).
- Geef vervolgens uw gegevens op (naam en adres waarop de eventuele betaling gefactureerd wordt).
- Indien van toepassing, doe de online betaling via de beveiligde Paypal-server. U heeft geen Paypal-account nodig om te kunnen betalen.

Inschrijven kan enkel op bovenstaande manier, NIET via e-mail, telefoon, SMS of welke andere methode dan ook!

Indien alle plaatsen reeds volzet zijn, kan u zich op een reservelijst laten plaatsen. Indien iemand zijn/haar reservatie zou annuleren, zullen wij u vrijblijvend contacteren om u de vrijgekomen plaats aan te bieden. 

Indien een bijeenkomst, om welke reden ook, zou moeten worden geannuleerd, dan worden deelnameprijzen die al betaald zijn, worden terugbetaald.


VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Kom steeds tijdig toe! Dit maakt het voor iedereen makkelijker om afstand te houden van elkaar.

Bij het binnenkomen dient u in de toiletten uw handen te wassen met zeep. Wij voorzien daar vloeibare zeep en wegwerpdoekjes om uw handen mee af te drogen. U dient dit telkens te doen wanneer u het gebouw opnieuw betreedt, alsook wanneer u naar de wc bent geweest.

Draag in het gebouw te allen tijde een mondmasker! U mag dit enkel afzetten wanneer u een drankje consumeert. Het mondmasker moet zowel mond als neus bedekken.

Hou steeds minimum anderhalve meter afstand van alle andere aanwezigen!

Boven in de ruimte van de bijeenkomst, voorzien wij eveneens alcogel waarmee u uw handen kan ontsmetten wanneer dit nodig zou zijn.

Blijf zoveel mogelijk op uw plaats zitten. Verlaat uw plaats enkel indien u naar de wc moet, tijdens de pauze, of voor een dringende reden. Verlaat bij voorkeur de ruimte niet terwijl de bijeenkomst aan de gang is.

Betaal uw deelnameprijs en/of eventuele consumpties pas op het einde van de bijeenkomst. Bij voorkeur via Payconiq, maar indien dit niet mogelijk is kan u ook cash betalen. Probeer in dat geval zoveel mogelijk met gepast geld te betalen.

Indien u ziek wordt, kom dan niet naar de bijeenkomst! We verzoeken u dan vriendelijk om uw reservatie te annuleren, zodat andere mensen de kans hebben onze bijeenkomst bij te wonen. Indien u uw deelnameprijs reeds betaald had, wordt die dan uiteraard zo spoedig mogelijk teruggestort.


CONSUMPTIES

Het is mogelijk om drankjes te consumeren tijdens de bijeenkomst, maar dit kan niet via zelfbediening. U kan zich hiervoor wenden tot de cafetaria, waar u kan bestellen wat u wenst te consumeren en waar dit vervolgens aan u wordt bezorgd. Uw consumptie betalen doet u pas op het einde van de bijeenkomst (zie hierboven). U mag uw consumptie (beker, flesje) niet delen met andere aanwezigen, teneinde verspreiding te voorkomen.


MAATREGELEN VOOR RITUELEN EN GEZAMENLIJKE MAALTIJDEN

Het bestuur bekijkt wat de mogelijkheden zijn om onze vieringen met rituelen en gezamenlijke maaltijden te laten doorgaan in veilige omstandigheden. Wanneer hierover meer informatie bekend is, zullen wij deze pagina updaten.


UW PERSOONSGEGEVENS EN CONTACT TRACING

De gegevens die wij van u verzamelen bij elke reservatie, worden uitsluitend gebruikt in functie van deze reservatie, eventuele online betalingen, en de wettelijke vereisten hierrond.

Tevens kunnen deze gegevens worden opgevraagd door de overheid binnen het kader van contact tracing m.b.t. coronabesmettingen, en dit binnen de 4 weken na afloop van de betreffende bijeenkomst.Indien u bijkomende vragen hebt omtrent onze veiligheidsmaatregelen, aarzel niet om ons te contacteren.