De Druïdenwinkel

Zoeken

Kalender

Juli 2020
M D W D V Z Z
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Sponsored Links

Login Form

Wie is online?

We hebben 182 gasten en geen leden online

Op onze bijeenkomsten, vieringen en onze verkoopstand is het mogelijk om, naast cash, ook online te betalen met Payconiq. Dit is kosteloos, ook voor kleine bedragen.

Payconiq is een mobiele app voor uw smartphone, die u kan linken aan uw bankrekening. De app werkt met verschillende banken, inclusief Belfius, KBC, ING, BNP Paribas Fortis, en andere bekende banken. Betalingen met Payconiq zijn veilig, snel en zonder extra kosten voor u. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android smartphones.


payconiq logoHoe werkt het?

Je installeert de app "Payconiq by Bancontact" via de App Store of Google Play Store. Vervolgens creëer je een gebruikersprofiel bij Payconiq, en koppel je minstens één Bancontact-kaart en rekeningnummer. Dit zijn eenmalige stappen, daarna kan je eender wanneer eenvoudig met Payconiq betalen. 

Betalen doe je door de Payconiq-app te openen. Vervolgens scan je onze QR-code, of selecteer je "New Order of Druids" in de lijst van handelaars.

De lijst van handelaars staat gerangschikt op je locatie, en New Order of Druids staat ingesteld op Wilrijk. Tijdens bijeenkomsten zal je ons dus makkelijker aantreffen in de lijst, dan wanneer je ons zoekt op onze verkoopstand op een andere locatie. De QR-code is in alle gevallen de snelste manier om ons als handelaar te selecteren.

Wanneer je "New Order of Druids" hebt geselecteerd, geef je het bedrag in dat je moet betalen. Vervolgens geef je je pincode in (die je hebt gekozen bij het registreren van je account bij Payconiq).

En klaar! Je betaling is nu uitgevoerd, en je krijgt op je scherm een bevestiging dat de betaling gelukt is.
De betaling gaat dan gewoon van je zichtrekening (degene die je hebt gekoppeld aan je Payconiq-account), net zoals ook het geval zou zijn als je met Bancontact zou betalen. Er worden geen bijkomende kosten aangerekend, ongeacht hoe klein het bedrag ook is dat je met Payconiq betaalt.


QR-code

De Payconiq QR-code van de New Order of Druids vind je hier:

payconiq qr

 


Nog geen Payconiq op je smartphone? Download dan de app via de links hieronder!

google payconiq dutch          app store

Meer informatie over Payconiq vind je terug op https://www.payconiq.be/.