Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

[Nervii Nemeton] Geniet van 15% eindejaarskorting bij De Druidenwinkel!

[Nervii Nemeton] Geniet van 15% eindejaarskorting bij De Druidenwinkel!

webshop logo small


Beste leden,


Een leuk Keltisch eindejaarsgeschenk voor je familie, vrienden of voor jezelf? Dat vind je ongetwijfeld bij De Druïdenwinkel, en bovendien geniet je heel de maand december van een korting van 15% op al je aankopen in onze webshop! Hiervoor gebruik je deze kortingscode* bij de bestel- en betalingsprocedure:

BYE2023

Neem dus zeker een kijkje in ons assortiment, en vergeet de kortingscode niet in te voeren om te genieten van deze actie!

De kortingscode is eveneens geldig op reeds afgeprijsde SALE-producten! Dus je kan deze kortingscode van 15% eveneens gebruiken voor de reeds afgeprijsde Keltische hoodies, een selectie van wierook, en meer!

Koop nu reeds bij De Druïdenwinkel je eindejaarscadeautjes! Bestel tijdig zodat je cadeau's nog tijdig toekomen voor de eindejaarsfeesten. Hou er rekening mee dat wegens de eindejaarsdrukte pakjes langer onderweg kunnen zijn met Bpost.

We wensen je alvast een fijn eindejaar!



Met vriendelijke groeten,

Nervii Nemeton - New Order of Druids
De Druidenwinkel

https://druidenwinkel.be/


* Voorwaarden:

- De korting is enkel geldig op het aankoopbedrag, niet op verzendkosten.
- Minimum bestelbedrag, zonder verzendkosten, dient € 30 te zijn.
- Niet van toepassing op de aankoop van boeken via Lulu.com, wel de boeken die kunnen worden aangekocht via De Druïdenwinkel zelf. Niet van toepassing op de aankoop van mede via afhaling.
- Kortingsactie geldig tot en met 31 december 2023.