Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

[Nervii Nemeton] Laatste afprijzingen: 60% korting op Keltische hoodies + korting op andere artikelen

[Nervii Nemeton] Laatste afprijzingen: 60% korting op Keltische hoodies + korting op andere artikelen

webshop logo small


Beste leden,


De soldenperiode is van start gegaan, en ook bij De Druidenwinkel zijn er koopjes te vinden!

Zo is de laatste afprijzing van onze Keltische hoodies nu ingezet, met een korting van 60%! Dat wil zeggen dat de prijzen voor hoodies (met en zonder rits) nu liggen tussen de 14 € en 18 €
Deze korting is reeds verrekend op de webshop, u hoeft dus geen kortingscode in te voeren om van deze actie te genieten. Hou er wel rekening mee dat het onze laatste stuks zijn, wacht dus niet te lang om te bestellen tot je maat uitverkocht is!

Tevens zijn er ook tal van andere kortingen te rapen op een selectie van onze artikelen, zoals de Tarot of Druids, de Leprechaun sleutelhanger en enkele Welshe sleutelhangers. 

Bekijk hier meteen alle artikelen in de SALE: https://druidenwinkel.be/sale/ 

TIP: Wil je besparen op de verzendkosten? Je kan je bestelling ook in ontvangst nemen op onze NIEUWJAARSRECEPTIE op zaterdag 13 januari. De nieuwjaarsreceptie is gratis, inschrijven kan nog tot en met 10 januari!
Voor info en inschrijven voor de nieuwjaarsreceptie, zie: https://nervii.druidcircle.org/mothergrove/index.php/agenda/evenementdetail/1235/nieuwjaarsreceptie


Neem contact met ons op om te laten weten wat je precies wenst aan te kopen, dan brengen wij het voor u mee naar de nieuwjaarsreceptie. U hoeft de bestelling dan niet via de webshop te plaatsen. Ter plaatse is het mogelijk om te betalen met cash, bankkaart of Payconiq.


Hou zeker ook onze webshop in de gaten voor tal van nieuwe artikelen die weldra beschikbaar zullen zijn! Een selectie hiervan zal ook te koop worden aangeboden op onze nieuwjaarsreceptie!

Hopelijk tot gauw!


Met vriendelijke groeten,

Nervii Nemeton - New Order of Druids
De Druidenwinkel

https://druidenwinkel.be/