Mijn Account

Zoeken

De Druïdenwinkel

Kalender

September 2020
M D W D V Z Z
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Sponsored Links

Wie is online?

We hebben 19 gasten en één lid online

nodlogoDe Druïden waren vroeger de intellectuele en priesterklasse van de Keltische stammen, die verspreid woonden over gans West Europa, van Noord Italië en Spanje tot de Britse Eilanden toe. Ook in België (de "Oude Belgen") leefden verschillende Keltische (Gallische) stammen. In het oude Keltische tijdperk was het gemakkelijk om een Druïde te vinden die je kon opleiden (of misschien toch niet?), maar ongeacht alle technologie die vandaag de dag ter onze beschikking staat, zijn de bestaande mogelijkheden om Druïde te worden toch nog vrij moeilijk te vinden. 

De Nervii Nemeton is de "Mother Grove", oftewel moedergroep van de vzw New Order of Druids (kortweg N.O.D.), gevestigd in Antwerpen (België). We hebben als doel het samenbrengen van mensen die een interesse delen voor de Keltische spiritualiteit, en dit doen we aan de hand van talloze activiteiten. We verwelkomen iedereen op onze activiteiten, ongeacht je religieuze overtuiging, leeftijd of huidskleur.

We organiseren maandelijkse bijeenkomsten, waar iedereen kan komen luisteren naar één van onze voordrachten, en waarna men de mogelijkheid heeft om vragen te stellen, of het onderwerp van de voordracht te bespreken met andere aanwezigen.  Ook andere Keltische, Druïdische, historische, culturele, spirituele en religieuze onderwerpen kunnen uiteraard aan bod komen. Daarnaast bieden we ook andere diensten aan in de vorm van o.a. rituelen en workshops. 

In onze agenda kan je terugvinden waar en wanneer onze activiteiten plaatsvinden, en indien je alsnog vragen hebt kan je ons steeds contacteren. Als je je inschrijft op de Nervii Nemeton Mailinglist, wordt je ook steeds per e-mail op de hoogte gehouden van onze activiteiten!

Neem ook eens een kijkje onder "Diensten", waar je terugvindt welke diensten (zoals voordrachten, workshops, rituelen, ...) we zoal aanbieden, ook voor andere verenigingen. Tenslotte vind je in de Druïdenwinkel ook een aantal producten die we verkopen ten voordele van onze vereniging.

Naast dit alles bieden we ook tal van online diensten aan via onze algemene N.O.D. website, zoals online forums, cursussen, e-magazines en chatroom. Je kan een GRATIS account aanmaken op onze website!

 

Nemeton logo trial med-modified

 

De Privacy Policy van de New Order of Druids vindt u hier.