De Druïdenwinkel

Zoeken

Kalender

Mei 2020
M D W D V Z Z
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sponsored Links

Wie is online?

We hebben 7 gasten en geen leden online

fvg 1291899920Onze bijeenkomsten vinden meestal plaats op elke 1ste zaterdag van de maand. In sommige gevallen is het mogelijk dat de bijeenkomst een week vroeger of een week later doorgaat. In juli en augustus worden er geen maandelijkse bijeenkomsten georganiseerd.

Het aanvangsuur van de bijeenkomsten hangt af van de activiteit. De meeste bijeenkomsten beginnen om 19u, maar vieringen met ritueel beginnen om 15u30. De zomerpicknick met drumcirkel in juni begint om 15u.

Onze bijeenkomsten vinden steeds plaats op de volgende locatie:

Faculteit Vergelijkende Godsdienstwetenschappen
Bist 164
2610 Wilrijk (Antwerpen)


CONTROLEER STEEDS HET AGENDA VOOR EVENTUELE WIJZIGINGEN!


Om op de hoogte gehouden te worden van onze bijeenkomsten en activiteiten (alsook mogelijke wijzigingen), kan je je inschrijven op onze Nervii Nemeton nieuwsbrief.

KOSTPRIJS EN BETALINGEN:

Voor de meeste bijeenkomsten wordt een bijdrage van 5 € per persoon gevraagd (3 € p.p. voor leden en studenten). Dranken zijn eveneens beschikbaar aan democratische prijzen. Tijdens de vieringen kan u deelnemen aan de maaltijden (mits voorafgaande inschrijving), eveneens aan democratische prijzen, en worden er geen toegangsgelden gevraagd. 

Het betalen van uw bijdrage (alsook eventuele consumpties) gebeurt doorgaans cash. Indien nodig zijn banken met bancontact-automaten zijn op korte afstand van de locatie te vinden.

Sinds 2018 is het eveneens mogelijk om online te betalen met Payconiq, een betaalapp voor smartphones. Hiervoor dient u wel deze app op uw smartphone te hebben geïnstalleerd. Betalen met Payconiq kan door te zoeken naar "New Order of Druids vzw", of door deze QR-code te scannen.


LOKATIE:

De bijeenkomsten vinden plaats in één van de lokalen op de 1ste verdieping van Kasteel Ieperman, op de hoek aan de Bist en de Sint-Bavostraat. Ingang achteraan, via poort naast gebouw. Wanneer u binnenkomt, neemt u in de hal rechts de grote trap naar boven, en dan volgt u de gang rechts (of de pijlen met ons logo).BEREIKBAARHEID:

Met de auto:

De Faculteit VG is gemakkelijk bereikbaar met de wagen, en ligt in het centrum van Wilrijk, vlakbij de Boomsesteenweg en de autostrade Mechelen. Zie kaart voor meer routedetails.

Beperkte parking op het domein van de Faculteit VG zelf (inrijden via grotere poort in de St. Bavostraat).  Er is meestal ook voldoende parking in de Sint-Bavostraat zelf (zonder parkeermeter of parkeerkaart) of eventueel een beetje verder aan de Sint-Bavokerk en Kasteel Steytelinck.

Met het openbaar vervoer:

De volgende bussen stoppen aan de halte "Bist", gelegen vlakbij de Faculteit VG (op maximum 100 à 150 meter afstand):

  • BUS 17 - Antwerpen Rijnkaai - Rooseveltplaats perron 25 - Centraal Station perron 10 - Universiteitscampus Drie Eiken - Edegem UZA
  • BUS 21 - Rooseveltplaats perron 42 - Centraal Station perron 10 - Berchem Station perrons 21 & 23 - Middelheim Ziekenhuis - Universiteitscampus Groenenborger - Wilrijk Aquafin
  • BUS 22 - Antwerpen Groenplaats - Antwerp Expo - Wilrijk Valaardreef - Wilrijk Dr. Donnyplein - Edegem UZA
  • BUS 33 - Hoboken Kioskplaats - Wilrijk Valaardreef - Universiteitscampus Groenenborger - AZ Middelheim - Mortsel Station - Deurne Luchthaven - Deurne Turnhoutsebaan - Merksem Oude Bareel
  • BUS 181 - Rumst Catenberg - Reet Watertoren - Aartselaar Gemeentehuis - Universiteitscampus Drie Eiken - Antwerpen Station Zuid - Antwerpen Groenplaats
  • BUS 182 - Boom Markt - Reet Kerk - Aartselaar Gemeentehuis - Universiteitscampus Drie Eiken - Antwerpen Station Zuid - Antwerpen Groenplaats

Controleer steeds op voorhand op www.delijn.be naar tijdstippen voor uw heen- en terugreis, en eventuele onderbrekingen.