Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Zoeken Ga naar maand
Download als een iCal bestand
Greencraft BBQ
Zaterdag, 25 Augustus 2012, 13:00
Hits : 358
Zaal Snoopy,Schoolstraat,Overslag (Wachtebeke),Belgium

De Greencraft Summer Circle barbecue is vrij toegankelijk voor iedereen die een paganistische en/of Wicca levensvisie aanhangt. Dus zowel Greencrafters als andere organisaties en hun leden zijn hartelijk welkom om eens langs te komen voor een babbeltje en om gezellig mee te smullen! 

Programma 

Wij beginnen al vanaf 13.00 uur met een Wicca-marktje. Je kan daar oa. ambachtslieden aan het werk zien bij het vervaardigen van prachtige voorwerpen.

En ……. de lekkere wijn van GCC is aangevuld en terug verkrijgbaar.!!!!!!!

Het Wicca marktje is ook nog altijd een plaats voor onze eigen Greencraft mensen die oude spulletjes of eigen gemaakte voorwerpen/zaken willen verkopen.

Om 14.00 uur wordt de ambiance en sfeer, waaronder Keltische zang- en dansmuziek, ten top gedreven door een magisch spektakel van

Donderelf, Ierse Dansers en Heksenliederen

De barbecue begint om 17.00 uur en we smikkelen en smakken tot iedereen voldaan is. Om 19.00 uur volgt een ritueel gebeuren waaraan iedereen kan deelnemen.

En diegenen die er dan nog niet genoeg van hebben, kunnen nog lekker relaxen en napraten bij een drankje… 


Georganiseerd door het Greencraft EventsTeam. Voor meer informatie over dit evenement:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of op de telefoonnummers 0473/64.18.01 en 03/663.45.52. 
Of op de website: www.greencraftwicca.org

 



 
 
 
 
De Druïdenwinkel

Sponsored Links

Wie is online?

We hebben 134 gasten en geen leden online