Mijn Account

Zoeken

De Druïdenwinkel

Kalender

September 2020
M D W D V Z Z
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Sponsored Links

Wie is online?

We hebben 9 gasten en geen leden online

NIEUW !!! DE DRUÏDENWINKEL:
DE ONLINE WINKEL VAN DE NEW ORDER OF DRUIDS!
 
webshop logo small

www.druidenwinkel.be

 

In onze nieuwe webshop "De Druïdenwinkel", gelanceerd op 15 augustus 2019, vind je allerhande artikels die we ook te koop aanbieden op onze info- & verkoopstand van de New Order of Druids. Tevens is het mogelijk om via deze weg handfastingkoorden en toebehoren te bestellen.

Naast De Druïdenwinkel, hebben we ook nog enkele andere webshops met andere artikelen. Alle opbrengsten van verkoop zijn ten voordele van onze vereniging. Wenst u ons alsnog te steunen met een aankoop online, bezoek dan een van onze online shops.


N.O.D. Boekenwinkel
In onze boekenwinkel vind je het volledige assortiment van beschikbare cursusboeken, zowel de Bardic/Ovate/Druid Course handboeken als de boeken van de jongerencursussen, zowel in het Engels als in het Nederlands (voor zover de Nederlandse vertalingen reeds beschikbaar zijn).


 N.O.D. Cafepress Shop - N.O.D. Shirtcity Shop
In deze webshops vind je andere artikelen, zoals t-shirts, sweaters en andere artikelen met updruk van het N.O.D. logo en andere leuke Keltische designs!

Sommige artikelen zijn enkel beschikbaar op onze info- & verkoopstand op bepaalde evenementen en festivals (zie agenda), of na afspraak op het adres van onze hoofdzetel. Op verzoek kunnen wij deze produkten ook meebrengen indien u ons vraagt voor een voordracht, workshop of ritueel. Zie hieronder voor een greep uit het assortiment.

 

Druid's Mead
Mede is een honingdrank, vergelijkbaar met wijn maar dan gemaakt op basis van honing. De drank is al enkele duizenden jaren oud, en was reeds bekend bij de Oude Grieken en Romeinen, maar ook de Kelten (zowel continentaal als op de Britse Eilanden) dronken mede. Vandaag de dag is mede dé drank bij uitstek voor Druïdenrituelen, zoals bv. de eerste dronk bij een Handfastingsritueel.
0,75l - 10% vol

Prijs: 10 EUR


Drinkhoorns

Een drinkhoorn is ideaal om mede of andere dranken uit te drinken! Het houdt al uw koude dranken koud, en al uw warme dranken warm! In Druïdenrituelen wordt meestal ook een drinkhoorn gebruikt, wanneer er mede wordt gedeeld. Bij deze hoorn kan je ook een handige staander of riemhouder kopen!

Drinkhoorns (klein/medium/groot): 7 EUR / 10 EUR / 14 EUR

Drinkhoorn staander klein: 9 EUR
Drinkhoorn staander medium: 11 EUR
Drinkhoorn staander groot: 13 EUR

Drinkhoorn riemhouder leder klein: 7 EUR
Drinkhoorn riemhouder leder medium/groot: 9 EUR

 


Wierook

We bieden 24 verschillende soorten wierook aan. Deze zijn los (per stokje) verkrijgbaar, zodat u zelf kan kiezen hoeveel u van elk wil kopen. Wierook houders zijn ook verkrijgbaar.

U kan kiezen uit: Aloeswood & Vanilledop, Antieke Roos, Pippin appel, Cannabis geur, Camille, appel & piment, Kaneeltoost, Elizabethaanse Roos, Engelse lavendel, Olibanum hars, Freesia, Kamperfoelie, Ivoormusk, Jasmijn, Citroen& limoen, Lelietje-van-dalen, Nachtbloem, Appelsien & citroen, Italiaans Viooltje, Patchouli, Zeelucht, Vanille geur, Vanille & Tonkaboon, Wilde aardbei, Woudgebied.Prijs wierookstokje per stuk: 0,20 EUR
Prijs wierookstokjes per tien stuks: 1,50 EUR
Wierook houder (plankje): 1,50 EUR

 

Talismanstenen
Een gevarieerde keuze uit talismanstenen; een combinatie van 30 verschillende symbolen en 10 verschillende steensoorten. U hebt keuze tussen Keltische, dieren- en verschillende andere symbolen, en bij aankoop krijgt u een overzicht van alle soorten talismanstenen en hun betekenis.

Prijs: 3,50 EUR 


Dit is slechts een gedeelte van ons aanbod! Kijk zeker eens naar ons agenda, om ons te bezoeken op één van de verschillende festivals waarop we te vinden zijn!

Op onze verkoopstand kan je je aankopen zowel cash betalen als mobiel met Payconiq. Klik hier voor meer informatie over betalen met Payconiq aan ons.

Opgegeven prijzen op deze pagina zijn indicatief en niet bindend.