Zoeken

Kalender

Juli 2019
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Sponsored Links

Wie is online?

We hebben 16 gasten en geen leden online

Welkom bij onze Druidenwinkel! Hier vind je een overzicht van de produkten die we aanbieden. Jammer genoeg is het niet mogelijk om deze online te bestellen, ze zijn enkel verkrijgbaar in onze info- & verkoopstand op bepaalde evenementen en festivals (zie agenda), of na afspraak op het adres van onze hoofdzetel. Op verzoek kunnen wij deze produkten ook meebrengen indien u ons vraagt voor een voordracht, workshop of ritueel.

Alle opbrengsten van verkoop zijn ten voordele van onze vereniging. Wenst u ons alsnog te steunen met een aankoop online, bezoek dan een van onze online shops:

N.O.D. Boekenwinkel - N.O.D. Winkel - N.O.D. EuroShop

Druid's Mead
Mede is een honingdrank, vergelijkbaar met wijn maar dan gemaakt op basis van honing. De drank is al enkele duizenden jaren oud, en was reeds bekend bij de Oude Grieken en Romeinen, maar ook de Kelten (zowel continentaal als op de Britse Eilanden) dronken mede. Vandaag de dag is mede dé drank bij uitstek voor Druïdenrituelen, zoals bv. de eerste dronk bij een Handfastingsritueel.
0,75l - 10% vol

Prijs: 10 EUR

Drinkhoorns
Een drinkhoorn is ideaal om mede of andere dranken uit te drinken! Het houdt al uw koude dranken koud, en al uw warme dranken warm! In Druïdenrituelen wordt meestal ook een drinkhoorn gebruikt, wanneer er mede wordt gedeeld. Bij deze hoorn kan je ook een handige staander of riemhouder kopen!

Drinkhoorns (klein/medium/groot): 7 EUR / 10 EUR / 14 EUR

Drinkhoorn staander klein: 9 EUR
Drinkhoorn staander medium: 11 EUR
Drinkhoorn staander groot: 13 EUR

Drinkhoorn riemhouder leder klein: 7 EUR
Drinkhoorn riemhouder leder medium/groot: 9 EUR

Keltische halskettingen
Een halsketting met een Keltisch symbool, aan een democratische prijs. We bieden momenteel verschillende symbolen aan, van de Keltische knoop en triquetra tot het Keltische kruis, alsook andere symbolen, zoals het pentagram, de draak, het paard, het hert, de Claddagh, en de wereldboom. Prijs afhankelijk van grootte.:

Halsketting klein: 2 EUR
Halsketting medium: 3 EUR
Halsketting groot: 4 EUR
Halsketting levensboom: 5 EUR


Wierook

We bieden 24 verschillende soorten wierook aan. Deze zijn los (per stokje) verkrijgbaar, zodat u zelf kan kiezen hoeveel u van elk wil kopen. Wierook houders zijn ook verkrijgbaar.

U kan kiezen uit: Aloeswood & Vanilledop, Antieke Roos, Pippin appel, Cannabis geur, Camille, appel & piment, Kaneeltoost, Elizabethaanse Roos, Engelse lavendel, Olibanum hars, Freesia, Kamperfoelie, Ivoormusk, Jasmijn, Citroen& limoen, Lelietje-van-dalen, Nachtbloem, Appelsien & citroen, Italiaans Viooltje, Patchouli, Zeelucht, Vanille geur, Vanille & Tonkaboon, Wilde aardbei, Woudgebied.Prijs wierookstokje per stuk: 0,20 EUR
Prijs wierookstokjes per tien stuks: 1,50 EUR
Wierook houder (plankje): 1,50 EUR

Talismanstenen
Een gevarieerde keuze uit talismanstenen; een combinatie van 30 verschillende symbolen en 10 verschillende steensoorten. U hebt keuze tussen Keltische, dieren- en verschillende andere symbolen, en bij aankoop krijgt u een overzicht van alle soorten talismanstenen en hun betekenis.

Prijs: 3,50 EUR 


Dit is slechts een gedeelte van ons aanbod! Kijk zeker eens naar ons agenda, om ons te bezoeken op één van de verschillende festivals waarop we te vinden zijn!

Op onze verkoopstand kan je je aankopen zowel cash betalen als mobiel met Payconiq. Klik hier voor meer informatie over betalen met Payconiq aan ons.

Opgegeven prijzen zijn indicatief en niet bindend.