Mijn Account

Zoeken

De Druïdenwinkel

Kalender

September 2020
M D W D V Z Z
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Sponsored Links

Wie is online?

We hebben 41 gasten en geen leden online

Vandaag is het 21 juni, de Zomerzonnewende oftewel de langste dag van het jaar. Officieel begint vandaag de zomer, maar deze zomer zal er voor ons allen dit jaar erg anders uit zien. Heel wat evenementen, festivals en andere activiteiten werden geschrapt als gevolg van het coronavirus. Dat wil zeggen dat ook onze info- & verkoopstand van de New Order of Druids dit jaar waarschijnlijk nergens te vinden zal zijn. 

Maar als het niet mogelijk is om deze zomer onze NOD-stand te komen bezoeken, dan komt de NOD-stand toch gewoon naar jou? Virtueel dan, in alle veiligheid. 

Om dit mogelijk te maken, hebben we onze webwinkel "De Druïdenwinkel" een grondige update gegeven! Je vindt de webwinkel nu via het webadres https://www.druidenwinkel.be/ en dat in een volkomen veilige omgeving met SSL-veiligheidscertificaat en beveiligde https-verbinding. We hebben ook ons assortiment verder uitgebreid: meer keuze aan hangertjes en halskettingen, en je kan bij ons nu ook terecht voor een echte Keltische torc, zowel voor rond de nek als rond de arm! Je vindt er ook Keltische sleutelhangers, stickers, vlaggen, wierook, en meer! En ook aan onze kinderen hebben we gedacht: je vindt er nu ook een selectie speelgoed zoals piraten- en prinsessenpetjes, spellenboeken, zweefvliegtuigjes en meer! En dat aan democratische prijzen, dus makkelijk mee besteld bij je aankopen! In de toekomst zullen we het assortiment van onze webshop verder blijven uitbreiden.

Om de teleurstelling van de vele afgelaste evenementen te compenseren, lanceert De Druïdenwinkel tevens een zomeractie met een korting van 15% op het hele online assortiment van de webshop! 

Hoe kan je genieten van deze korting van 15%? Heel eenvoudig, surf snel naar https://www.druidenwinkel.be/ en gebruik de 
volgende kortingscode:  

Kortingscode: ZOMER2020


De kortingscode is geldig t.e.m. 31/8/2020, vanaf een aankoopbedrag van 40 € (excl. verzendkosten). De korting van 15% is enkel geldig mits invoering van deze kortingscode bij het betaalproces, de kortingscode is hoofdlettergevoelig. Niet van toepassing op boeken en mede. De NOD Boekenwinkel vindt u hier:
http://www.lulu.com/spotlight/neworderofdruids 

We begrijpen ook dat velen hun weg naar onze NOD-stand vinden omwille van onze lekkere mede. Helaas is het niet mogelijk om mede online te bestellen en te laten leveren, maar we bieden wel een alternatieve oplossing aan: je kan onze Druid's Mead nog steeds bij ons verkrijgen, mits je deze zelf komt ophalen in Wilrijk (Antwerpen), na afspraak. Betalen kan cash of via Payconiq. Meer informatie hierover vind je eveneens op onze webshop: https://www.druidenwinkel.be/mede/

Opbrengsten uit de verkopen van onze webwinkel gaan integraal naar de vzw New Order of Druids. Door je aankopen op De Druïdenwinkel geef je onze vereniging dus ook een financieel steuntje, wat op dit moment zeker welkom is aangezien ook wij onze inkomsten zien slinken als gevolg van de coronacrisis. Neem dus zeker eens een kijkje op onze webshop, je vindt er vast wel iets leuk, als geschenk of voor jezelf!


webshop logo small


De eindejaarsfeesten komen er met rasse schreden aan, en weldra dus ook de jacht op leuke eindejaarscadeautjes voor familie, vrienden of gewoon voor jezelf. 

Vind je ook niets zo leuk als een mooi Keltisch cadeautje? Neem dan eens een kijkje bij De Druïdenwinkel, de webshop van de New Order of Druids. Hier vind je allerlei leuke geschenkideetjes, zoals hangertjes en halskettingen met allerhande Keltische symbolen, of armbanden met Keltische bedeltjes. Je kan hier ook terecht voor Keltische sleutelhangers, Keltische paraplu'swierook of een groene kerstmuts

Bovendien bieden we een speciale eindejaarskorting aan van 10% op het hele assortiment! Je kan reeds genieten van deze korting vanaf een aankoopbedrag van 10 € (excl. verzendkosten). Gebruik hiervoor de volgende kortingscode:

Kortingscode: BYE2019

De kortingscode is geldig vanaf Black Friday op 29/11/2019 en is geldig t.e.m. 29/12/2019. De korting van 10% is enkel geldig mits invoering van deze kortingscode bij het betaalproces, de kortingscode is hoofdlettergevoelig.

Bezoek de Druïdenwinkel op https://webshop.druidcircle.org/  


De kortingscode is niet van toepassing op andere webwinkels gerelateerd tot de New Order of Druids, en dus ook niet op de verkoop van onze boeken. De NOD Boekenwinkel vindt u hier:
http://www.lulu.com/spotlight/neworderofdruids 
Kortingen aangeboden door Lulu vindt u hier: https://www.lulu.com/home

Opbrengsten uit de verkopen van onze webwinkel gaan integraal naar de vzw New Order of Druids. 

 

Graag nodigen we je uit om een kijkje te nemen in onze nieuwe webshop, De Druïdenwinkel, gelanceerd op 15 augustus 2019. In deze NOD webshop vind je allerhande artikelen die we ook te koop aanbieden op onze info- & verkoopstand. Tevens is het mogelijk om via deze weg handfastingkoorden en toebehoren te bestellen. Klik op de banner hieronder om De Druïdenwinkel te openen:
 

webshop logo small

www.druidenwinkel.be
(of webshop.druidcircle.org)

 

Vanaf heden is de website van de Nervii Nemeton Mothergrove van de New Order of Druids ook beschikbaar in een mobiele versie. Dit wil zeggen dat je de website nu ook op een handige manier kan raadplegen vanop je smartphone. De website zal zich dan automatisch aanpassen naar een andere layout, die mobiel-vriendelijk is en zodoende dus makkelijker in gebruik zal zijn. 

Gezien de vele verschillende modellen van smartphones, operatingsystemen en mobiele browsers, kunnen we niet garanderen dat alle pagina's van onze website op elk toestel perfect zullen werken. Indien je problemen ondervindt met onderdelen van de website die niet naar behoren werken, raden we je aan om dat onderdeel alsnog te raadplegen via een gewone desktop of laptop computer.

Tevens is de Nervii Nemeton nu ook beveiligd met een SSL-certificaat, wat wil zeggen dat je de website nu bekijkt via een https-verbinding die veiliger is dan een gewone verbinding. Dit geldt voor zowel de gewone versie van de website, als voor de mobiele versie. De mobiele versie zal je browser doen omleiden naar de verkorte nn.druidcircle.org domeinnaam. 

Als je al eens inkopen doet bij Makro, kan je vanaf heden de New Order of Druids op een eenvoudige manier financieel ondersteunen. Via "Leuk Steuntje" kan je ons immers als voorkeursvereniging opgeven. 3% van je aankoopbedrag(en) worden dan door Makro aan ons gedoneerd, waarmee wij dan weer aankopen voor de vzw bij Makro kunnen doen.

Het is heel eenvoudig om de New Order of Druids als voorkeursvereniging op te geven:

1. Ga naar https://www.leuksteuntje.be/
2. Klik op "ik ben een sympathisant", en vervolgens op "ik wil een vereniging steunen".
3. Log in op je eigen Makro-account (als je die nog niet hebt, kan je die meteen registreren)
4. Klik links op "Leuk Steuntje".
5. Zoek op vereniging met naam "New Order of Druids" en bevestig.

Vanaf dan zal 3% van het bedrag van de aankopen geregistreerd op jouw Makro-kaart worden overgemaakt naar de Makro-account van de New Order of Druids. Jij betaalt in geen geval extra kosten, en je kan dus op die manier onze vereniging kosteloos financieel steunen. Als je nog geen klant bent bij Makro en je wenst dit te worden, kan je een Makro-kaart aanvragen (ook als particulier) en deze procedure vervolgens alsnog doorlopen. Het spreekt voor zich dat wij niet te zien krijgen welke persoonlijke aankopen je hebt gedaan. Je kan ook eender wanneer ons terug verwijderen als voorkeursvereniging en/of een andere vereniging kiezen (die bij Makro geregistreerd is).

We geven deze informatie mee voor onze leden die al eens aankopen doen bij Makro, en wensen onze vzw op deze manier te steunen. Wij willen niemand zich verplicht doen voelen om dit te doen voor ons, en respecteren ten volle je beslissing als je dit niet kan of wenst te doen.

Het is nu ook mogelijk om op de bijeenkomsten, vieringen en verkoopstand van de New Order of Druids mobiel te betalen met Payconiq.

Payconiq is een mobiele app voor uw smartphone, die u kan linken aan uw bankrekening. De app werkt met verschillende banken, inclusief Belfius, KBC, ING, BNP Paribas Fortis, en andere bekende banken. Betalingen met Payconiq zijn veilig, snel en zonder extra kosten voor u. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android smartphones.

Op de maandelijkse bijeenkomsten kan je je toegangsgeld en consumpties dus ook eenvoudig met Payconiq betalen, zonder extra kosten. Op de verkoopstand van de New Order of Druids is het eveneens mogelijk om aankopen met Payconiq te betalen. Je dient hiervoor de Payconiq by Bancontact-app te installeren op je smartphone, en te koppelen aan je bankrekening.

Meer informatie over betalen met Payconiq bij de New Order of Druids - Nervii Nemeton, vind je HIER. Meer informatie over Payconiq zelf vind je op https://www.payconiq.be/

 

Vanaf heden is het nieuwe boek "Keltische Symbolen" verkrijgbaar, geschreven door auteur David Dom, tevens voorzitter van de vzw New Order of Druids. Het boek behandelt meer dan 80 bekende en minder bekende Keltische symbolen, zoals de triskel en de triquetra, het Keltische kruis en knoopwerk, de Wereldboom en de Ogham bomen, dieren en heraldische symbolen, enz...

Het boek is te koop aan 12 € en verkrijgbaar op de maandelijkse bijeenkomsten in Antwerpen, alsook op evenementen waar de New Order of Druids met een info- & verkoopstand staat. Tevens kan je het boek online aankopen op de website van de uitgever Lulu:

http://www.lulu.com/shop/david-dom/keltische-symbolen/paperback/product-21868757.html#productDetails

Vanaf 2015 zal het boek ook beschikbaar zijn op andere websites zoals Amazon, en zal het in je lokale boekenwinkel bestelbaar zijn via Ingram. 

Vanaf heden is de Bardische Jongerencursus beschikbaar in het Nederlands op onze internationale NOD website. Deze cursus is gratis voor al onze leden, inclusief begeleiding van mentor.

Je dient wel eerst een account aan te maken op onze website op:

http://www.druidcircle.org/

Een account aanmaken is ook geheel gratis inclusief toegang tot de Bardische Jongerencursus. Nadat je een account geregistreerd hebt en je bent ingelogd, ga je naar de menulink "Druïdenschool" en zal je merken dat de cursus in de lijst staat (zorg er wel voor dat de taal van de website in het Nederlands staat, door op het Belgische vlaggetje te klikken links boven indien nodig).

Het Nederlandstalig boek van de Bardische Jongerencursus (genaamd "Leerling van het Woud") zal in 2011 worden uitgebracht.