Mijn Account

Zoeken

De Druïdenwinkel

Kalender

Maart 2024
M D W D V Z Z
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sponsored Links

Wie is online?

We hebben 8 gasten en geen leden online

Als je al eens inkopen doet bij Makro, kan je vanaf heden de New Order of Druids op een eenvoudige manier financieel ondersteunen. Via "Leuk Steuntje" kan je ons immers als voorkeursvereniging opgeven. 3% van je aankoopbedrag(en) worden dan door Makro aan ons gedoneerd, waarmee wij dan weer aankopen voor de vzw bij Makro kunnen doen.

Het is heel eenvoudig om de New Order of Druids als voorkeursvereniging op te geven:

1. Ga naar https://www.leuksteuntje.be/
2. Klik op "ik ben een sympathisant", en vervolgens op "ik wil een vereniging steunen".
3. Log in op je eigen Makro-account (als je die nog niet hebt, kan je die meteen registreren)
4. Klik links op "Leuk Steuntje".
5. Zoek op vereniging met naam "New Order of Druids" en bevestig.

Vanaf dan zal 3% van het bedrag van de aankopen geregistreerd op jouw Makro-kaart worden overgemaakt naar de Makro-account van de New Order of Druids. Jij betaalt in geen geval extra kosten, en je kan dus op die manier onze vereniging kosteloos financieel steunen. Als je nog geen klant bent bij Makro en je wenst dit te worden, kan je een Makro-kaart aanvragen (ook als particulier) en deze procedure vervolgens alsnog doorlopen. Het spreekt voor zich dat wij niet te zien krijgen welke persoonlijke aankopen je hebt gedaan. Je kan ook eender wanneer ons terug verwijderen als voorkeursvereniging en/of een andere vereniging kiezen (die bij Makro geregistreerd is).

We geven deze informatie mee voor onze leden die al eens aankopen doen bij Makro, en wensen onze vzw op deze manier te steunen. Wij willen niemand zich verplicht doen voelen om dit te doen voor ons, en respecteren ten volle je beslissing als je dit niet kan of wenst te doen.